Image default
Всички Сериали Интересно

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 33 (Ето какво ще видим)


Селим разказва на колега, че се е запознал с брата на Езги, който му е допаднал и смята, че запознанството с Езги може да прерасне във връзка, но има друг проблем.

Селим признава, че се вижда от време на време с една жена само за секс.

Тази жена му се обадила, когато е бил на вечеря с Езги и брат ѝ, а той се почувствал неудобно защото е станал от масата, за да говори с нея.

-Чувствал си се виновен, но ти и Езги не сте любовници, затова се успокой! Дори не знаеш, дали Езги има някой в живота си! Питал ли си я?

Селим си признава, че не е говорил за това с Езги, защото смята, че не е негова работа. Колегата му отвръща, че и сегашното му положение не е работа на Езги, защото преминава през период на флирт и това не се счита за връзка.

В цветарницата пристига една жена и иска да купи букет, който да изпрати на д-р Селим.

Кумру си мисли, че жената има нещо с доктора и се държи грубо с нея, но след като влиза майката на жената, разбира, че е сгрешила, но е късно да се проправи.

Тя веднага се обажда на Джанер и го моли да отиде при нея.

Седаи и Емир за толкова кратко време успяват да намерят на Йълдъз само микробус, в който са поставили пластмасов манекен за гадже на Йълдъз.

Емир се обажда на Йълдъз и ѝ съобщава:

-Йълдъз намерихме модела, а за да е по-яко наехме микробус, с който моделът да дойде те вземе.

Йълдъз е доволна от това, което са направили и казва, че след малко тръгва от дома на Енгин.

Действието прескача пред къщата на Йълдъз, където Дуан крачи ядосан напред-назад. Идва Йълдъз и му подава Йълдъз Су, като му казва, че отива насреща и се качва в микробуса с манекена, който ѝ намериха Седаи и Емир.

-По-дяволите, това е само пластмасов манекен! Какви умници само?!

Ядосана Йълдъз се обажда на Емир и Седаи и им казва, че Мете може да я следи, затова те веднага трябва да дойдат при нея.

Йълдъз гушка пластмасовия манекена, а Мете, който кара след тях е изумен като вижда как Йълдъз чупи ръката на мъжа.

Седаи и Емир разбират, че Йълдъз е била права, че Мете я следи. Седаи засича на светофара Мете и той изгубва микробуса от поглед. Йълдъз налага Седаи и Емир с ръката, която откъсна на манекена.

В същото време Мете разказва на Дуан какво е видял, че Йълдъз наистина е била с мъж при това много студен. Сторило му се е, че Йълдъз чупи ръката на мъжа, но ги е изгубил от поглед. Дуан го съветва да си вземе почивен ден, за да се наспи.

Йълдъз Су е неспокойна и постоянно плаче, затова Дуан се обажда на Йълдъз. Тя му казва да отиде в кафенето до парка и тя ще дойде след малко. Йълдъз успокоява дъщеря си, а след това моли Дуан да ги снима с Йълдъз Су. Идва сервитьора и им предлага да ги снима. Той кара Дуан да се приближи до Йълдъз.

-Какво хубаво семейство сте? – отбелязва сервитьора, а Йълдъз му казва, че са били хубаво семейство, но са се разделили и сега е женен за най-добрата ѝ приятелка.

Дуан се ядосва на Йълдъз, че е казала това, а тя го пита, нима е излъгала или той не обича истината. Дуан отбелязва, че човекът не ги познава. Йълдъз му казва, че тя идва в това кафе и е станало недоразумение, а тя го е поправила.

Действието прескача във вечерта. Ендер е готова да тръгне за предаването на живо. Джанер я пита, дали се е наконтила така за отмъщението. Тя му отговаря, че отмъщението не е толкова просто нещо, а тази вечер смята да се позабавлява, затова той трябва да я гледа непременно.

Дуан отива на вечеря с приятеля си от детство, на който може да се довери и двамата си помагат, когато имат нужда. Дуан му признава, че е допуснал голяма грешка. Приятелят му казва, че грешките могат да бъдат поправяне, но Дуан му казва, че е късно., защото от едната страна е майката на дъщеря му, а от другата страна, човек на който е обещал.

Мъжът казва на Дуан да спре да се залъгва, защото е ясно като бял ден, че обича Йълдъз и много добре трябва да си помисли, какво смята да прави оттук нататък.

Сутринта Кумру казва на Джанер, че много е мислила и смята да каже истината на Селим. Джанер я съветва да го прави постепенно и първо да опипа почвата, за да разбере, дали Селим можа де понесе истината.

Кумру отива в болницата, за да говори със Селим, но там разбира, че днес той не е работа. Кумру му се обажда.

Камерата ни показва как Селим излаза от банята, а жената, която подава телефона на Селим.

-Звъни ти някаква Езги! – казва жената

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.



Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 33 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

ВЕСТНИК ТВ САГА – БРОЙ 25 – 2023

admin

Утре (27-ми май) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Тази седмица в „Откраднати мечти“

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Анант е обявен за национален герой; Краят на Кумар; Появява се танцьорката Свара (4 април)

admin

Утре в "Ямата": (3 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy