Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Почукай на вратата ми“, еп.68 – какво ще се случи…

Журналисти и репортери пристигат в имението на Болат. Айдън си мисли, че са дошли да я интервюират за кампанията ѝ за председател на благотворителния фонд. Всъщност конкурентката ѝ Несрин (майката на Ферит) е съобщила за развода на вестниците и те са дошли да получат подробности.

Айдън се обажда на Серкан да дойде да се справи със ситуацията. Докато той и Еда си тръгват, Балджа казва, че може би също ще може да помогне, и след като Еда казва “добре”, Балджа се присъединява към тях. Серкан нарочно позволява на Еда да взема решения относно Балджа, защото се наслаждава на усилията ѝ да изглежда безгрижна.

Когато пристигат в имението, те са застигнати от репортерите и фотографите, като Сейфи всячески се опитва да се отърве от тях. Балджа казва на Серкан и Еда да влязат вътре, докато тя се занимава с проблема. Балджа отпраща фотографите и журналистите.

Айдън е впечатлен от Балджа, особено когато тя ѝ обещава, че пресата вече няма да я притеснява.

Айдън казва на Серкан и Еда, че трябва да ѝ помогнат да спечели председателското място и трябва да убедят г-жа Леман да гласува за нея, защото, който подкрепи тя, той ще спечели.

Еда и Серкан убеждават госпожа Леман, важен член, да гласува за Айдън и се надяват, че десетте близки приятели на госпожа Леман ще последват примера ѝ. Балджа се обажда на други членове на клуба, за да ги помоли да гласуват за Айдън.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Мрежа от лъжи – Епизод 73 (Ето какво ще видим) 16-ти януари

admin

Утре във "Врагът отблизо": Алехандро дава подарък на Роксана; Родилес напада (11 септември)

admin

„Без твоя поглед“ – финал

admin

Тази седмица във „Вятърничав“

admin

„Ямата“ : Нови убийства

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy