Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Кери Ръсел в политическия трилър „Дипломатът“

Актрисата Кери Ръсел ще изпълни главната роля в„Дипломатът“ –дългоочакваниясериал на платформата Netflix, чиято премиера е на 20 април. Поредицата се състои от 8 епизода.

В политическия трилър Ръсел се превъплъщава в образа на Кейт Уайлър, назначена за посланик на САЩ в Обединеното кралство, въпреки че не притежава нужната квалификация за високопоставената позиция.

Уайлър се оказва в епицентъра на международна политическа криза, която ще даде отражение и върху нейния брак и професионално бъдеще. Уайлър се опитва да постигне баланс в личния си живот, докато търси нови съюзници в Лондон и разрешава заплетен геополитически конфликт.

Кери с екранния си съпруг

В периода 2013-2017 г. Кери участва в шпионската сага „Американците”, която в момента се излъчва и у нас, като вдъхва живот на образа на руския агент на КГБ Елизабет Дженинкс. След този ангажимент Ръсел решава да се насочи към по-краткосрочни проекти и отхвърля покани за роли на малкия екран.

Актрисата решава да приеме поканата да участва в „Дипломатът“,впечатлена от новия сценарий, дело на Дебора Кан (сценарист на „Вътрешна сигурност“, „Анатомията на Грей“).

Ръсел добива популярност с драматичната младежка поредица „Фелисити” (1998-2002), чийто сюжет проследява преживявания в колежа на екранната й героиня ФелиситиПортър. За ролята актрисата печели наградата „Златен глобус“.

Материалът Кери Ръсел в политическия трилър „Дипломатът“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре (11-ти юли) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Епизод 60 (Ето какво ще видим) 17-ти април

admin

“Три сестри”: Отвлечено дете

admin

Моето име е Мелек – Епизод 111 (Ето какво ще видим) 26-ти февруари

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лилиана признава на Лейди вината си; в болница (21 април)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy