Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Песента на живота“ – Финал

Хюлия и Керим посещават заедно психотерапевта на Хюлия и провеждат разгорещена кавга пред специалиста. По-късно Хюлия пристига в кафенето, където Кая се опитва да я помири с Махир. Хюлия съобщава на Махир, че терапевтът настоява да се срещне и с него и той с неохота се съгласява. След като си разменят подигравателни коментари един към друг, двамата се сдобряват и прегръщат. Керим укорява Хюсеин за решението му да изпрати Хюлия на лечение и му се оплаква, че докторът й настоява да провежда сеанси и с него. Двамата обсъждат идеята да убедят родителите си да посетят брачен консултант. По време на семейната вечеря в имението Хюлия, Керим, Хюсеин и Зейнеп отново се опитват да разубедят Байрам относно брака му с Есма. Той остава непреклонен и ги уведомява, че вече е връчил годежен пръстен на своята избраница. Керим и Хюсеин влизат в остър спор с баща си и му отправят заплахи, че ще прекъснат напълно контактите си с него, след което напускат жилището, придружавани от своите съпруги.

На следващия ден Хатидже организира церемония за сключването на религиозен брак между Байрам и Есма, тъй като разводът на брат й със Сюхейла все още не е приключил. Баде подробно информира Сюхейла за случващото се в имението в телефонен разговор. Девойката остава изненадана, когато забелязва, че Сюхейла пристига в жилището. Хюлия се опитва да разсее Керим, който е много разочарован от постъпката на баща си. Байрам, Хатидже, Есма и Дживидан са силно смутени от внезапната поява на Сюхейла. Тя горчиво упреква Есма, че се е съгласила да стане съпруга на женен мъж и между двете възникна напрежение, което близките им безуспешно се опитват да потушат. Сюхейла грубо прогонва трите жени от имението. Хатидже й разяснява, че е наела своите познати срещу заплащане, за да я принуди да се завърне в дома си. Байрам потвърждава думите на сестра си и признава, че е бил наясно с плана й. Атиф се намесва в разговора им и уведомява Сюхейла, че той й е изпратил снимките на Байрам и Есма от ресторанта, за да провокира ревността й. Айсел се присъединява към тях и приема с облекчение новината, че Хатидже и Байрам са заблудили Сюхейла. Байрам убеждава съпругата си да остане в имението и отпраща Есма и Дживидан, обсипвайки ги с благодарности за помощта им. Зейнеп изпитва неразположение и Хюлия я убеждава да си направи тест за бременност, който се оказва положителен.

Сюхейла укорява Байрам, че я е измамил, и настоява Хатидже незабавно да напусне дома им. Хатидже се разридава и я уверява, че намеренията й са били добронамерени, но Сюхейла остава непреклонна. Байрам отива в семейната компания и разказва на Хюсеин, че със Сюхейла са се помирили. Хюсеин подчертава, че не може да оправдае постъпката му и отказва да му прости, че ги е заблудил. Хатидже се оплаква на Хюлия и Зейнеп от отношението на Сюхейла към нея. Тя настоява да се нанесе в дома на една от двете, но те тактично й отказват и я съветват да се завърне  в родното си село, докато Сюхейла й прости. Керим посещава брат си в кабинета му, за да го уведоми, че компанията им се стабилизира финансово, и остава озадачен от тъжното му настроение.  Зейнеп уверява Хюлия, че съжалява за случилото се със сестра й. Разпитва я дали има вести от Мелек. Хюлия й признава, че Мелек все още е неизвестност, но изказва увереността си, че тя ще се завърне при семейството си, когато се възстанови емоционално.

Хюлия и Зейнеп организират специална вечеря за Хюсеин и Керим и безуспешно се опитват да ги развеселят. Байрам споделя със Сюхейла огорчението си, че синовете им отказват да му простят и не са отпразнували завръщането й заедно с тях. Той остава изненадан от отсъствието на Хатидже в имението, но Сюхейла го уверява, че сестра му сама е пожелала да си тръгне. Байрам се опитва да се свърже с Хюсеин, който не отговаря на обажданията му. Зейнеп провежда разговор с Байрам и му признава, че Керим и Хюсеин все още са му много ядосани. Махир и Кая окуражават Арда да се обади на Баде и да я покани на среща в кафенето. Баде обяснява на любимия си, че баща не й позволява да общуват, но го уверява, че скоро ще намерят начин да са заедно.

Хюсеин съобщава на Хюлия, че е успял да открие Мелек. Информира я, че сестра й се намира в Барселона, където посещава готварски курсове и работи в кафене. Хюлия приема с облекчение новината, че сестра й е в безопасност. Хюсеин я уверява, че ще продължи да следи Мелек, за да са сигурни, че тя не се нуждае от помощ. Сюхейла наема медицински асистент на име Хасан, който да следи непрекъснато здравословното състояние на Байрам. Тя с насмешка припомня на съпруга си, че е пожелал да се ожени повторно, за да има кой да се грижи за него. Разгневен, Байрам прогонва Хасан и упреква Сюхейла, че се е пошегувала с него. Арда споделя пред Нилай, че планира да учи упорито, за да стане адвокат и един ден да бъде достоен за съпруг на Баде. Хюлия нарушава обещанието си към Зейнеп и разкрива пред Керим, че тя е бременна. Двамата решават да организират специална изненада за Хюсеин, за да помогнат на Зейнеп да му съобщи новината. На сутринта Баде умолява баща си да смекчи отношението си към Арда и да го назначи отново на работа в имението. Байрам отказва да изслуша дъщеря си, но по-късно нарежда на Арда да го посети в холдинга. Разпитва го за бъдещите му планове и му намира подходяща длъжност в компанията. Керим се завръща изненадващо в дома си и узнава, че Али готви вместо Хюлия. Той призовава асистента си да не издава пред съпругата му, че е разкрил тайната й.

Керим и Хюлия подготвят романтична вечеря за Зейнеп и Хюсеин в кафенето и заедно с останалите си близки ги наблюдават тайно. Хюсеин прави предложение за брак на Зейнеп. Тя си припомня моментите, в които той я е пренебрегвал заради Мелек. Хюсеин забелязва колебанието й и я уверява, че ще поправи грешките си от миналото. Зейнеп се съгласява да стане негова съпруга отново. Хюлия се разплаква, докато наблюдава щастливите Зейнеп и Хюсеин и поздравява Керим за организацията на събитието. Предупреждава го, че на мястото на Зейнеп не би му простила. Близките на Хюсеин и Зейнеп се присъединяват към тях и Хюсеин позволява на баща си да им постави годежните халки. Зейнеп обявява пред роднините си, че с Хюсеин ще станат родители за втори път. Всички, освен Джерен, са ентусиазирани от новината.

На следващия ден Хюлия и Зейнеп отвеждат Джерен при психотерапевта, за да я убеди, че няма причина да се тревожи от появата на братчето й. Хюлия уверява Зейнеп, че Хюсеин е решил да й направи предложение, без да подозира за бременността й. Махир се обажда на Хюлия и убедително я заблуждава, че Керим е в опасност. Двамата се отправят към посочения от Керим адрес. Докато пътуват, Хюлия гневно укорява Махир, че е допуснал Керим да пострада и изпада в паника. Махир откарва Хюлия до автомобила на Керим, изоставен насред шосето. Двамата се приближават до необитаема колиба в близост до мястото и предпазливо нахлуват в нея. Хюлия забелязва Керим, който спокойно я заблуждава, че е обезвредил сам мнимите си нападатели. Тя горчиво го укорява, че е изложил живота си на опасност, подчертавайки, че е баща на три деца. Хюлия се досеща, че Керим и Махир са я заблудили и разгневена ги упреква за постъпката им. Керим й разяснява, че се е опитал да й покаже как се чувства той, когато тя предприема необмислени постъпки. Хюлия се заканва, че ще отмъсти и на двамата и напуска мястото. По-късно Хюлия не позволява на Керим да се прибере в дома им, докато двамата с Махир не се срещнат с психотерапевта, за да  му разкажат за плана си. Те изпълняват нареждането й и отиват в кабинета на доктора, пред когото разпалено започват да спорят относно идеята си да устроят клопка на Хюлия.

Нилай информира Атиф и Арда, че Сабрие е започнала връзка със значително по-млад от нея мъж. Те реагират с бурно възмущение на новината, но Нилай ги убеждава да проявят разбиране към своята роднина, която дълго време е живяла в изолация. Хюсеин безуспешно увещава Джерен да го придружи в новия им дом. Сюхейла съветва сина си да бъде по-търпелив към емоциите на момичето и му припомня, че той самият е приемал много тежко бременността й с Керим като дете. По-късно Байрам се опитва да убеди Сюхейла да се завърне в общата им стая, под предлог че Джерен желае да прекара време и с двамата. Махир признава пред Кая, че след посещението при психотерапевта се е почувствал по-добре. Кая му разкрива, че също изпитва нужда да сподели терзанията си с някого, но категорично отхвърля предложението му да проведе откровен разговор с него.  Отношенията между Хюлия и Керим са силно обтегнати, след като Керим заблуждава съпругата си, че се намира в опасност и двамата непрекъснато си правят груби шеги един с друг. Байрам увещава Сюхейла да позволи на Хатидже да се завърне в дома им. В присъствието на Джерен той преувеличено изтъква колко е самотна сестра му, за да спечели детето на своя страна, но Сюхейла остава непреклонна.

Керим заблуждава Хюлия, че родителите му ще ги посетят и тя трябва да организира специална вечеря, за да ги впечатли. Хюлия посещава Кая в кафенето и го умолява да приготви всички ястия. Във фирмата Хюсеин информира Керим, че със Зейнеп ще се оженят след няколко дни. Зейнеп посещава Хюлия в заведението и също й съобщава добрата новина. Тя забелязва, че между Хюлия и Махир има силно напрежение и убеждава Махир да им помогне с приготовленията за вечерта на каната, за да ги помири. Зейнеп предлага на Махир да заеме мястото на Хюлия като негова партньорка в тайните му мисии. Хюлия и Махир реагират с бурен смях на идеята й, но се съгласяват да тестват способностите й. Хатидже е посетена от мъж, който се представя за племенник на Есма, и гневно я укорява, че е опозорила семейството им с мнимия годеж между леля му и Байрам. Настоява да му предаде крупна сума като обезщетение за случилото се и й отправя заплахи. Хатидже го прогонва от дома си с помощта на пушка. Зейнеп пристига дегизирана в кафенето и заблуждава Кая, че e силно впечатлена от него, за да докаже пред Хюлия и Махир, че може да участва в плановете им. Махир е възхитен от изпълнението й и я поздравява, а Хюлия демонстративно напуска заведението, без да признае, че ревнува приятеля си заради близостта му със Зейнеп.

През нощта мъжът, заплашил Хатидже, се завръща пред дома й и разбива един от прозорците с камък, след което побягва. Тя изпада в паника и се обажда на Байрам, който незабавно се отправя към жилището на сестра си. Сюхейла с привидна неохота се съгласява Хатидже да се завърне в имението, но по-късно се свързва с нападателя й и го поздравява, че е изпълнил успешно плана им. Керим се прибира в дома си и съобщава на Хюлия, че вечерята с родителите му се отменя. Разгневена, Хюлия се досеща, че съпругът й я е заблудил и по-късно двамата отново влизат в конфронтация. Хатидже се извинява на Сюхейла за поведението си в миналото и я уверява, че повече няма да създава напрежение между роднините си, ако й позволят да остане в имението. Зейнеп притеснена споделя с Байрам и Сюхейла, че терапевтът е назначил специално лечение с медикаменти на Джерен заради рисунките й, които са изпълнени с агресивно съдържание. Байрам посещава лекаря и му признава, че той е нарисувал картините на детето, за да манипулира съпругата си чрез емоционалното състояние на внучката им. Потресен от разкритието му, специалистът настоява да провежда сеанси с него. Кая и Махир провеждат разговор с любимия на Джейлян – Джесур, за да го проучат и да го предупредят да не огорчава девойката. Керим разказва на Хюсеин за обтегнатите им отношения с Хюлия. Хюсеин укорява брат си и го съветва да прекрати войната със съпругата си. Махир подготвя специална изненада за вечерта на каната на Зейнеп.

На сутринта след поредната шега на Хюлия Керим й предлага да прекратят враждата си. По-късно той се среща с Махир и му споделя, че Хюлия не се отказва от отмъщението си заради мнимото му отвличане. Махир изказва мнение, че Хюлия подсъзнателно не може да му прости за отношението му към нея в миналото. Съветва го да намери начин да поправи грешките си. Повлиян от думите му, Керим организира романтична изненада за Хюлия в имението и й предлага отново да се ожени за него, докато роднините им ги наблюдават тайно. Тя приема развълнувана и близките им се присъединяват към тях, за да отпразнуват заедно повторния им годеж. Махир се натъжава, докато наблюдава Хюлия и Керим да танцуват заедно, но умело прикрива емоциите си. По-късно Байрам официално иска ръката на Хюлия от Кая. Докато Керим и Хюлия получават поздравления от семейството си, Арда нахлува в имението и съобщава, че полицаи са пристигнали пред жилището, за да арестуват Хюлия. Тя остава силно изненадана и категорично уверява близките си, че няма причина за задържането й.

Махир и Хюлия са отведени в участъка, а Хюсеин и Керим ги придружават. Хюлия е обстойно разпитана за познанството й с приятеля на Махир – хакера Джамбаза, който е задържан заради извършени измами. Хюлия заблуждава полицейските служители, че се е възползвала от услугите на Джамбаза единствено за отстраняването на вирус от компютъра й. Махир също дава показания и убедително лъже, че е посещавал Джамбаза, за да му поправи телефона. По-късно Хюлия и Махир са освободени. Хюлия се опитва да омаловажи ареста си пред Керим, подчертавайки, че той е вследствие на недоразумение. Разгневен, Керим я отвежда от участъка и когато се прибират в дома си, двамата отново провеждат напрегнат разговор. Хюлия му обещава, че няма да се забърква в неприятности занапред.

След седмица

Хюсеин и Зейнеп се завръщат в имението след медения си месец. Керим дава съвети на Баде за предстоящите й изпити. Байрам приготвя барбекю за роднините си. Зейнеп настоява да поръчат сватбената рокля на Хюлия и с изненада забелязва, че тя не е достатъчно развълнувана за женитбата. Късно вечерта Керим и Хюлия се прибират в дома си и той забелязва, че съпругата му е много умислена. Хюлия го уверява, че няма причина да се тревожи, но не влиза в жилището с него, а остава отвън и просълзена си припомня моменти от миналото им с Мелек. На сутринта Зейнеп отново настоява с Хюлия да се заемат с организацията на сватбата, но тя променя темата на разговора им. Хюлия възлага на Махир и Зейнеп задачата да сближат Хатидже и психотерапевта.

Байрам признава пред синовете си, че Сюхейла все още му е сърдита и ги умолява за съдействие. Хюсеин го съветва да последва примера им с Керим и да направи романтично предложение на Сюхейла. Хюлия с неохота разглежда булчински рокли, докато наблюдава как Махир и Зейнеп разпалено обсъждат плана си да запознаят Хатидже и психотерапевта. Нилай пристига в кафенето и разкрива пред Хюлия, Кая, Махир и Зейнеп, че е бременна. Признава им, че се притеснява да съобщи новина на Атиф. Хюлия се обажда на Атиф и го убеждава да се присъедини към тях заедно с Баде, която е потисната след изпита си за постъпване в университет. Когато двамата пристигат, Нилай внимателно информира Атиф, че очаква дете. Той я прегръща развълнуван и й признава, че винаги е мечтал да стане баща. Кая приготвя торта, с която да отпразнуват щастливото събитие. Керим споделя с Хюсеин и Байрам, че е намерил подходящо място за строежа на бъдещия си университет. Баде признава пред близките си, че е много притеснена заради резултатите от изпитите. Байрам успява да успокои и разведри дъщеря си. На следващия ден той придружава Хюсеин и Керим до терена, избран от Керим за бъдещия университет. Байрам разказва на синовете си как преди години е надхитрил бащата на Хюлия и Мелек и е забогатял от рудодобива, но се е наложило да се откаже от любовта си към майка им. Айсел вижда как Джесур и Джейлян танцуват заедно в кафенето и възмутена настоява за обяснение от дъщеря си. По-късно Айсел провежда разговор с Джесур, който я уверява, че намеренията му към Джейлян са сериозни. Следвайки съветите на Хюсеин и Керим, Байрам организира романтична вечеря за Сюхейла. Той скрива годежен пръстен в тортата на Сюхейла, която, без да забележи бижуто, го гълта. Байрам се обажда на Хюсеин и го информира, че със Сюхейла са в болница. Разтревожени, Хюсеин, Керим, Хюлия и Зейнеп се отправят към лечебното заведение.

Сюхейла получава лекарска помощ и се завръща в имението, където роднините й се шегуват с това, че е глътнала пръстена от Байрам. Смутен, Байрам нарежда на близките си да престанат с подигравките към съпругата му. На сутринта Байрам и Сюхейла са изненадани от новата визия на Хатидже, която им заявява, че е решена да открие подходящ партньор за себе си. Тя посещава психотерапевта на Хюлия и следвайки съветите на Зейнеп, успява да го впечатли. Джесур дава уроци по танци на Хюлия. Двете със Зейнеп коментират, че любимият на Джейлян е много възпитан и талантлив младеж. По-късно Хюлия безуспешно се опитва да убеди Керим също да се подготви за първия им танц на сватбеното тържество. Зейнеп и Хюсеин нахлуват в дома им и развълнувани им съобщават, че Зейнеп е бременна с близнаци.

След три седмици

В присъствието на близките си Баде узнава, че е издържала изпитите си и получава поздравленията им. Вечерта преди сватбата Хюлия получава булчинската си рокля и тази на Бахар и с вълнение ги показва на момичето. Керим, който остава в дома на родителите заедно с Мехмет през нощта, се свързва с Хюлия и й признава, че не желае да са разделени дори и за кратко занапред. На следващия ден всички техни близки се включват в организацията на сватбеното тържество в къщата им. Нилай забелязва, че Хюлия е умислена и я разпитва за причината. Хюлия уверява приятелката си, че се чувства добре. Байрам и Нилай изпълняват обичаите от родното им село за „откупуване“ на булката от роднините й. Хюлия се натъжава, когато си припомня, че не са успели да спазят традицията при първата им женитба с Керим. Махир предава Хюлия на Керим и в градината на жилището им се провежда пищно сватбено тържество. Хюлия остава изненадана от танцовите умения на Керим.

По-късно Махир и Хюлия провеждат разговор насаме. Той й предлага да се откажат от предварително подготвения им план да избягат от празненството, но Хюлия остава непреклонна. След като с Керим разрязват сватбената си торта, Хюлия и Махир незабелязано напускат мястото с автомобил. Керим получава писмо от съпругата си от един от сервитьорите и остава потресен, когато научава, че Хюлия го е напуснала. Той си припомня, че преди две години е постъпил по същия начин с нея на първия им сватбен ден. Хюсеин също прочита писмото и обявява пред близките си, които се присъединяват към тях, че Хюлия е избягала. Арда изказва мнение, че Хюлия най-вероятно се е пошегувала със съпруга си. Керим се разплаква и признава пред всички, че е заминал сам за Германия, след като с Хюлия са сключили брак преди две години. Махир се опитва да успокои Хюлия, която ридае безутешно в автомобила си. Разпитва я дали е изпитала удовлетворение от постъпката си и я съветва да се завърне в дома си, преди някой от близките й да пострада заради скроения от тях номер. Двамата се сбогуват емоционално, тъй като Махир напуска страната. Той й връчва ключовете от кафенето, за да ги предаде на Кая, който да поеме управлението му. Хюлия го уверява, че Керим ще й прости и ще са много щастливи заедно и двамата се разделят просълзени, след което Махир потегля с автомобила си.

Хюлия се завръща в дома си. Байрам я забелязва в градината и настоява за обяснение на действията й. Той я прегръща и я разпитва как би се почувствала, ако заради шегата й загуби живота си. Хюлия му признава, че многократно се е уверила в способността му да остава непоколебим пред изпитанията пред семейството им и го нарича свой баща. Байрам отбелязва, че Керим е съкрушен, и съветва Хюлия по-скоро да му разкрие, че го е заблудила относно бягството си. Тя се приближава до съпруга си, който седи сам на една от масите. Когато я забелязва, Керим се досеща, че Хюлия му е скроила номер и първоначално реагира с облекчение на завръщането й, но след това разгневен я укорява за постъпката й. Признава й, че е разбрал как се е почувствала, когато той самият я е изоставил. Двамата си припомнят запознанството си като деца и се прибират хванати за ръце в къщата си.

Материалът Тази седмица в „Песента на живота“ – Финал е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Почукай на вратата ми“, еп.58 – какво ще се случи…

admin

„Моето име е Мелек“, еп.218: Дефне решава да се опита да върне Зюмрют!

admin

Утре в "Огледален свят": (7 юни)

admin

Епизод 230 (Ето какво ще видим) 09-ти април

admin

Утре (06-ти декември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy