Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Франческа Чилеми – ослепителната партньорка на Джан Яман

За почти две десетилетия под светлините на прожекторите изкусителната италианска актриса, модел и телевизионна водеща Франческа Чилеми се утвърждава като едно от най-обичаните лица от малкия екран в своята родина. Шеметната й кариера започва с триумф в конкурса за красота „Мис Италия 2003“, но с последвалите си разнообразни изяви пред камера Франческа доказва, че освен с неподправен чар е надарена и със завиден талант.

Истинската любов

Въпреки популярността си Франческа се стреми да бъде дискретна по отношение на личния си живот. Италианските медии обаче рядко се съобразяват с желанието й да пази в тайна своите занимания извън снимачната площадка и зорко следят всяка нейна стъпка.

През 2009 г. се появяват слухове за афера на привлекателната брюнетка с Мутасим Кадафи – четвъртия син на бившия либийски лидер Муамар Кадафи. В интернет пространството се разпространяват и папарашки снимки на Франческа и Мутасим, но актрисата заявява, че двамата са само приятели. Година по-късно тя признава, че е в романтични отношения със своя колега Франческо Шиана, връзката им обаче не продължава дълго.

Истинската си любов Чилеми открива в лицето на Стефано Росо – футболен мениджър, бизнесмен и син на основателя на модната марка Diesel Ренцо Росо. „Със Стефано не се влюбихме от пръв поглед. Силните ни чувства са плод на дългогодишното ни познанство, на общите ни принципи и идеали“, споделя Франческа за своя избраник. През 2016 г. се ражда дъщеря им Рания, а скоро след това светската двойка взима решение да се установи в Ню Йорк, но често се връща в Италия заради работните си ангажименти.

За Джан

Въпреки категоричните уверения на Франческа, че е щастлива със своята половинка, и турските, и италианските медии не пропускат възможност да й препишат романс с харизматичния Джан. Упоритите слухове обаче така и не получават потвърждение, а екранните партньори често изтъкват, че се радват на прекрасно приятелство. Актрисата се изказва ласкаво за своя колега и отдава големия успех на „Виола“ именно на неговото участие и старанието, с което е подходил към героя си. „Много сме близки и непрекъснато се подкрепяхме по време на работата ни. Той се справяше невероятно добре с с репликите си, не допусна нито една грешка. Понякога дори италианските артисти не успяват да се придържат толкова стриктно към написаното в сценария“, откровена е Чилеми.

Здраве и красота

Франческа е изключително отдадена на здравословния начин на живот и дори създава собствена интернет платформа с видеоклипове на практически тренировки по йога, фитнес и пилатес, както и съвети за естествена красота и пълноценно хранене. „Забелязвам, че хората често се стремят към физическо съвършенство и пренебрегват психологическото си състояние. Не вярвам в концепцията за перфектния външен вид, не обичам да се изтощавам от упражнения, за да постигна желаните резултати. Предпочитам да съчетавам спорта с добро хранене и душевно спокойствие. Екстремните тренировки водят до различни дисбаланси, затова моят подход е фокусиран върху хармонията между духа и тялото“, посочва Франческа.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

37-годишната красавица е позната на българските зрители от сериалите „Островът на Пиетро“ и „Бог да ни е на помощ“. След като се сдобива с титлата „Мис Италия“ още на 18 години, Чилеми избира първо да се завърне в родния си град Барчелоона Поцо ди Гото на остров Сицилия, за да завърши образованието си в местната класическа гимназия и едва след това да покорява върховете на телевизионната индустрия.

Дебютът й на малкия екран е през 2004 г. в обичания в родината й комедиен сериал „Семеен лекар“, който се задържа в италианския ефир цели 17 години. „Отдадох се на актьорството

без професионално обучение,

но с огромно желание да се занимавам именно с това. Учих се и работих едновременно. В началото на кариерата си се чувствах неуверена и неудовлетворена от постиженията си, но с течение на времето осъзнах, че трябва да се доверя на инстинктите си и да следвам собствен път в изкуството. Ако днес дъщеря ми реши да поеме по моите стъпки, ще съм много щастлива, но бих я посъветвала първо да изживее пълноценно детството и младежките си години“, споделя Чилеми. Последните й изяви пред камера до момента са във фантастичната минипоредица „Красавицата и звярът“ и в седмия сезон на хитовия комедиен сериал „Бог да ни е на помощ“.

През 2021 г. Джан и Франческа се срещат на снимачната площадка на успешния сериал „Бог да ни е на помощ“, в който турският актьор се появява в епизодичната роля на барман

За нея:

  • Хоби: танци, пазаруване, свирене на китара.
  • Предпочитани дестинации за почивка: Токио и Канада.
  • Любим цвят: розов.
  • Тя е най-малкото от три деца в семейството си.
  • Живее паралелно в САЩ и в Италия.
  • Не вярва в любовта от пръв поглед.
  • Почитателка е на футбола.
  • Поддържа красотата си с природни продукти.

Весела Александрова

 

Материалът Франческа Чилеми – ослепителната партньорка на Джан Яман е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

“Опасно изкушение”: Доан поврежда колата на Чаатай, колата пада от скала в пропаст

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Анант обезумява от ревност, след като Гена заявява, че иска да се омъжи за брата на Сия (28 март)

admin

Кумру иска прошка от Селим, но той отказва

admin

Утре (11-ти октомври) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Опасно изк.": (30 март)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy