Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 35

Лила споменава, че роднините им още не са пристигнали за събитието, но момичето за татуировки вече е дошло. Девика потвърждава това, а Самар съветва Санджай да се съсредоточи върху танца, за да попречи на момичетата да спечелят. Нандини предрича, че момичетата ще спечелят, а Пахи изразява радостта си от това, че Ванрадж е дошъл да остане при тях за два дни. Хасмук и Анупама си разменят погледи, като Хасмук признава трудностите, с които Анупама може да се сблъска. Анупама остава безмълвна.

Пристигат Паритош и Кинжал, които изглеждат разстроени. Анупама ги извиква и ги насърчава да бъдат щастливи. Девика също така им предлага да тренират танците си за предстоящата сватба. Анупама благодари на Бог за щастието на семейството.

По-късно Анупама случайно се сблъсква с Ванрадж, който споменава, че е чул, че тя не го иска наоколо и се надява тя да не създава проблеми. Анупама му отговаря, като му напомня, че той е твърдял, че тя е различна от него, така че няма да прави никакви драми. Анупама си тръгва.

Вижте също..

Утре (06-ти април) в “Мрежа от лъжи” Волкан се надява, че

admin

Днес (13-ти май) в “Доброта” Ето какво ще видим

admin

Утре (04-ти май) в “Доктор Чудо” Гюлшах разбира, че

admin

Утре в "Доктор Чудо": (7 юли)

admin

Мачовете на Евро 2024 днес (1 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy