Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Мащехата“, еп.9 – какво ще се случи…

Марсия е изненадана, когато Бруно ѝ съобщава, че Сантино е настоял да се върне с него и Донато в Испания. Лола съветва Бетина да стои далеч от Данте Алберти (Донато) и да не работи в агенцията. Бруно разказва на Донато за подозренията на Марсия по отношение на Сантино и призовава към предпазливост. Марсия споделя с отец Хосе, че Сантино е излъгал, че се е върнал в Майорка, Испания, и може да е замесен в убийството на служителя, който е свидетелствал. Инес съобщава на отец Хосе, че Сантино е в болница.

Емилия казва на Донато, че Естебан и Марсия са се виждали. Лусия отказва да ходи на уроци при Пабло. Донато съветва Естебан да стои настрана от Марсия, тъй като тя е била жената, която е обичал, и част от това чувство може би все още се таи в него. Иняки разказва на Марсия, че е следвал Бруно в един затънтен бар, където е срещнал мъж, приличащ на Антонио Гил. Лукресия предлага на Паула помощта си, за да отбележи сватбата си с всички луксове, които тя желае. Донато казва на Емилия, че Марсия все още предизвиква интереса на Естебан и че той и Бруно трябва да напомнят на Естебан за нейното предателство.

Отец Хосе отказва да присъства на сватбата на Естебан. Флоренсия се извинява на Паула, като изразява загриженост за по-голяма опасност и желание да бъдат добри приятелки. Омар казва на Марсия, че е наел Хорди, журналист в Испания, за да му помогне да открие убиеца на баща си. Той я пита за местоположението на гробовете на родителите си, за да им занесе цветя. Марсия застава пред гроба на Николас и Ребека, обещавайки да открие виновника и да си върне живота и децата.

Отец Хосе пита Пабло дали харесва Лусия. Инес признава на Марсия, че Лукресия е измислила лъжата за нейната смърт пред децата. Марсия заявява, че не е тя тази, която се нуждае от прошка, тъй като сега е получила свободата си след двадесет години и ще си върне децата. Селия предупреждава Алваро да остави Лусия на мира и заплашва да разкрие истинската му самоличност пред баща ѝ. Марсия казва на Флоренсия, че като се отърве от нея, няма да накара Естебан да я забележи, тъй като той винаги я е пренебрегвал.

Вижте също..

Преплетени съдби, еп. 57: Али Фуат оставя цялото си богатство на Халил

admin

Откраднати мечти – Епизод 145 (Ето какво ще видим) 22-ри декември

admin

Епизод 20 (Ето какво ще видим) 10-ти януари

admin

Утре (06-ти октомври) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Моето име е Мелек": Бащата на Мелек я гони и тя остава заедно с децата на улицата (29 септември)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy